Όσο πάει και… αδειάζει το «Κλουβί με τις τρελές» πριν καν ανέβει στο σανίδι! Αποχώρησε και ο Ίαν Στρατής (video)


Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα, και μάλιστα στην πρώτη ανάγνωση του έργου, ακόμα ένας καλλιτέχνης φεύγει από τον θίασο.

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή που, ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στο γνωστό μιούζικαλ που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής, τελικά δεν θα βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου Broadway όπου θα ανέβει το έργο.

Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, ωστόσο οι παράγοντες συζητούν ήδη την αντικατάστασή του, μια και οι πρόβες έχουν αρχίσει και η απουσία του προκαλεί πρόβλημα. Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η Βίκυ Κάβουρα, η οποία θα κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επέλεξε να μην παίξει τελικά και το ανακοίνωσε μετά την πρώτη συνάντηση των συντελεστών της παράστασης. Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί εκείνο το βράδυ, ζήτησε οι δηλώσεις της να προβληθούν αφού υπογράψει το συμβόλαιό της με την παραγωγή, κάτι που τελικά δεν έγινε. Έτσι, την αντικατέστησαν με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ στο καστ βρίσκονται ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς, ο Θάνος Καληώρας, η Βίκυ Κουλιανού, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Πέτρος Ξεκούκης και η Τέτα Καμπουρέλλη.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου τη… βαράει απίστευτα αυτό το πράγμα» (video)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ