Η Ευτυχία Μελλή εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι της Christina Aguilera με 400 ευρώ τη μέρα

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ευτυχία Μελή κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα!

Η ηθοποιός υποδύεται την Κατερίνα, σύζυγο του τηλεοπτικού πολιτικού Μηλτιάδη Μαρλόγλου η οποία είναι δικηγόρος και στέκεται δίπλα στις φιλοδοξίες του πετυχημένου συζύγου της. Η σειρά γνωρίζει επιτυχία για δεύτερη χρονιά και η ίδια μιλά για στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την προσωπική της ζωή αλλά και το πώς έφτασε εκεί που βρίσκεται σήμερα.

Μεταξύ άλλων, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Ευτυχία Μελή αποκάλυψε ότι όταν ζούσε στην Αμερική και προκειμένου να βιοποριστεί στα δύσκολα χρόνια της νεαρής ηλικίας της, εργαζόταν ως καθαρίστρια στα σπίτια ηθοποιών. Το μεροκάματο της ξεκινούσε από 200 ευρώ όπως λέει η ίδια, ενώ η Christina Aguilera ήταν η πιο γενναιόδωρη απ’όλους τους διάσημους:

«Έχω υπάρξει προσωπική βοηθός για διάφορους ανθρώπους, αλλά έχω υπογράψει χαρτιά εχεμύθειας δεν μπορώ να πω. Έχω κάνει καθαρίστρια τα Σαββατοκύριακα γιατί είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε σπίτια ηθοποιών. Την ημέρα έβγαζα 200 ευρώ. Για τα πολύ μεγάλα σπίτια μου έδιναν 400 την ημέρα» σχολίασε χαμογελαστή και περήφανη για όσα έχει καταφέρει έως τώρα στη ζωή της.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here