Στραβά λέγεται ότι άρχισε η συνεργασία του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου (video)


Τα δύο ζευγάρια, ως γνωστόν, συμφώνησαν να παρουσιάσουν από κοινού την καλοκαιρινή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open, αλλά στο πρώτο τους αντάμωμα φημολογείται πως το κλίμα ήταν… ψυχροπολεμικό!

Οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής, αλλά φαίνεται πως γρήγορα τα… αίματα άναψαν! Αιτία; Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου ισχυρίστηκε πως το πρώτο όνομα στην εκπομπή θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία όλων, δηλαδή εκείνος!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες στο «Happy Day» στον Alpha η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, η συγκεκριμένη δήλωση ενόχλησε έντονα την Ελένη Χατζίδου και τον σύζυγό της.

Μόλις λοιπόν βρέθηκαν όλοι μαζί, η τραγουδίστρια και ο αθλητής ζήτησαν τον λόγο από τον δημοσιογράφο, μιας και η οδηγία που έχουν πάρει από το κανάλι είναι πως όλοι έχουν ισότιμο ρόλο στην εκπομπή. Κανένας δεν είναι κεντρικός, κανένας δεν έχει τον ρόλο του συμπαρουσιαστή.

Η μια λέξη έφερε την άλλη και ο καβγάς που ξεκίνησε ήταν μεγάλος. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι έξω, με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει χρέη «πυροσβέστη», προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ρίξει τους τόνους.

Μετά το σκηνικό, πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του καναλιού, που αποφάσισε να «παντρέψει» τα δύο ζευγάρια στον «αέρα», να προβληματίστηκε για το μέλλον τους. Τα πρώτα δοκιμαστικά έδειξαν πως υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους, φιλία, αλληλοεκτίμηση, κι όλα αυτά στη σφαίρα μιας καλής συνεργασίας που κλονίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τη δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα. Κι ακόμα δεν έχει γίνει η πρεμιέρα τους…

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι όλοι τους έχουν να προσφέρουν στη θεματολογία της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου έχει μεγάλη εμπειρία στις πρωινές εκπομπές, όπως επίσης η Ναταλί Κάκκαβα διαθέτει αρκετές ώρες «πτήσης» στον τηλεοπτικό «αέρα».

Η Ελένη Χατζίδου είναι νέο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες, έχει όμως λέγειν και χιούμορ, αλλά και ο Ετεοκλής Παύλου, «νικητής» της ζωής και των παραολυμπιακών αγώνων, κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις on camera στο «J2US».

Δείτε επίσης: O Γιώργος Δασκουλίδης έστειλε το βιντεοκλίπ του στη NASA (video)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ