Η Μαρία Καζαριάν μετακόμισε στο σπίτι του αγαπημένου της Τζαμίλ στα νότια προάστια (video)


Πήγε σπίτι του όχι για… αρμένικη βίζιτα, καθότι Αρμένισσα, αλλά για να συζήσουν, αφού αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο λόγος για τη Μαρία Καζαριάν και τον αγαπημένο της Τζαμίλ, οι οποίοι πλέον εδώ και κάποιους μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή «Το πρωινό», όπου αναφέρθηκε επίσης ότι πολύ σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν και στην επισημοποίηση της σχέσης τους.

Η 25χρονη καλλονή, η οποία έγινε γνωστή τόσο από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του «My style rocks», ο οποίος διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, όσο και από το γεγονός ότι είναι αδελφή της νικήτριας του περσινού «GNTM» Ειρήνης Καζαριάν, είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον Λιβανέζο επιχειρηματία.

Η σχέση τους, μάλιστα, πηγαίνει σοβαρά, αφού, όπως η ίδια η Μαρία είχε αποκαλύψει στον «αέρα» του reality μόδας του Σκάι, τον ακολούθησε κάποια στιγμή στον Λίβανο, και συγκεκριμένα στη Βηρυτό, όπου γνώρισε την οικογένειά του.

«Το έχω ζήσει. Έχω σύντροφο από τον Λίβανο, είναι αληθινή ιστορία…» είχε πει στην παρουσιάστρια του «My style rocks» Κατερίνα Στικούδη, εξηγώντας το κόνσεπτ του στιλ για την επίσκεψη στα πεθερικά της, το οποίο είχε εμπνευστεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο του reality.

Η πρώτη φορά δε που είδαμε μαζί σε φωτογραφία τη Μαρία και τον Τζαμίλ ήταν το περασμένο φθινόπωρο στο Instagram της, όταν ανήμερα των γενεθλίων του η όμορφη Αρμένισσα δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους κι έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενα γενέθλια στον καταπληκτικό σύντροφό μου στη ζωή. Σ’ αγαπώ JK».

Δείτε επίσης: Μετά τη μάχη με τον καρκίνο, ο Δάκης κάνει comeback με την επανεκτέλεση της επιτυχίας των ’50s «Σήμερα»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ