Χαστούκι στον Ερντογάν: Το «άδειασμα» στα social media που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Η δυσαρέσκεια των νέων ξεφεύγει από τον έλεγχο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτό είναι εμφανές ακόμα από τα εκατοντάδες χιλιάδες dislikes που συγκεντρώνουν κρίσιμες αναρτήσεις του προέδρου της Τουρκίας στα social media.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να κάνει ένα πλατύ άνοιγμα στους νέους της χώρας, χωρίς όμως αυτό να έχει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σουλτάνο.

Τι κι αν έβγαλε νεανίζουσα φωτογραφία με καλοπροαίρετο χαμόγελο; Τι κι αν κάλεσε συνέδριο για τους νέους στην online πλατφόρμα; Οι νέοι γυρνούν την πλάτη στον Τούρκο πρόεδρο και αυτό μαρτυρούν τα 50.000 dislikes που πήρε μέσα σε μόλις μια ώρα στο twitter η ανάρτηση προαναγγελία του συνεδρίου της νεολαίας του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα dislikes άρχισαν να αυξάνουν με γεωμετρικό ρυθμό για να φτάσουν σε λίγες ώρες τις 200.000 χιλιάδες.

Δείτε την ανάρτηση:

Η αμφισβήτηση των νέων προς τον ισχυρό άνδρα της χώρας εκδηλώθηκε στο μόνο χώρο ίσως χώρο που δεν υπάρχει κίνδυνος δίωξης και φυλάκισης. Μάλιστα αρκετοί Τούρκοι σχολιαστές επισημαίνουν την πιθανότητα η τουρκική κυβέρνηση να αιτηθεί στη διοίκηση του Twitter να απενεργοποιήσει το κουμπί dislike σε ευαίσθητες αναρτήσεις.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ