Πλούσιο το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου


Η τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όμως σχεδόν σε όλες τις χώρες υπάρχουν σημαντικά ματς. Πάμε να δούμε αναλυτικά την τετράδα μας για το στοίχημα

189 Βέρντερ Βρ.-Κολωνία

Δύσκολη η θέση της Βέρντερ μετά και την ήττα από τη Μάιντς και πλέον θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προλάβει τη θέση των μπαράζ από τη Φορτούνα. Το +2 της Φορτούνα μπορεί να ανατραπεί μόνο ήττα της και νίκη της Βέρντερ, όμως με ισοπαλία της πρώτης και νίκη της δεύτερης, πάμε στη διαφορά τερμάτων, εκεί όπου η ομάδα της Βρέμης είναι στο -4.

Με βάση αυτό, θα χρειαστεί νίκη επί της αδιάφορης Κολωνίας με τουλάχιστον 4 γκολ και από κει και πέρα ελπίζει. Άσος και over 2.5 λοιπόν για τη Βέρντερ, στο 2.10 της Winmasters.

216. Λα Κορούνια-Πονφεραντίνα

Κομβικό ματς για την ιστορική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία κινδυνεύει άμεσα ακόμα και με υποβιβασμό από τη Β’ κατηγορία, αν δεν προσέξει στη συνέχεια. Παιχνίδια στην έδρα της όπως το σημερινό οφείλει να τα κυνηγάει, για να ξεφύγει γρήγορα από την ουρά.

Η Πονφεραντίνα δεν είναι καθόλου κακή ομάδα, ίσα ίσα κυνηγάει τα πλέι-οφ ανόδου, όμως η σοβαρή Λα Κορούνια μπορεί να βάλει τις βάσεις για τη σωτηρία της παίρνοντας το “τρίποντο-ανάσα” σήμερα. Ο άσος στο 2.30 από τον Stoiximan μας αρέσει.

910. ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ θα ψάξουν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός στο μεταξύ τους ραντεβού στο Ηράκλειο. Δυο ομάδες απαλλαγμένες από άγχος θα παλέψουν με όλα τους τα “όπλα” και έχουμε δει πως είναι ικανές να παίξουν ποδόσφαιρο και να κάνουν φάσεις. Από 1-1 ξεκινάει το παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ” στο 1.80 μας καλύπτει από τη Betshop.

456. Λάτσιο-Φιορεντίνα

Πίσω έμεινε στη μάχη του τίτλου η Λάτσιο μετά την ήττα με ανατροπή στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα. Έτσι, θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Φιορεντίνα, που ήταν άτυχη κόντρα στη Μπρέσια, χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

Ματς με φάσεις περιμένουμε στη Ρώμη, είχε θέματα η άμυνα της Λάτσιο και το g-g πληρώνει 1.70 και θεωρείται δίκαιο από τη Betshop..

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ