Τραγωδία στην Αίγινα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 16χρονου που πνίγηκε


Δεν έχει τέλος ο θρήνος στην Αίγινα μετά το θάνατο ενός έφηβου σε πισίνα.

Το 16χρονο παιδί έχασε τη ζωή του, μετά από μια βουτιά που έκανε στην πισίνα φιλικού σπιτιού που βρίσκεται στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό.

Η μητέρα του μίλησε στον ΣΚΑΪ για τις τραγικές στιγμές που έζησε.

“Ήμασταν όλοι. Και είδαν και τα αδέρφια του να πνίγεται. Πήραμε τη σκάλα, πήγε η νοικοκυρά μπήκε μέσα, όλοι οι φίλοι μας, γιατί είναι φίλοι μας εκεί που ήταν. Πήγαν ήρθαν κάτι παλικάρια και το έβγαλαν. Κοιμόταν το μωρό μου και του έκανα φιλί ζωής να το φέρω στη ζωή μου”.

Η μητέρα του άτυχου ανήλικου, λέει ότι το παιδί ήθελε πολύ να κολυμπήσει στην πισίνα, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν το άφηνε…

“Είχε μαράζι να πάει στην πισίνα. Μαμά πες στον μπαμπά… Όχι αγόρι μου, ό,τι σου λέει ο μπαμπάς θα κάνεις, εγώ δε μπορώ να σου πω κάτι. Λέει εγώ θέλω μπάνιο. Όχι του λέω, αφού το είπε ο μπαμπάς δε θα κάνεις και όμως πήγε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 16χρονος έφαγε το μεσημεριανό του και αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα.

“Και μπαίνω μέσα και του λέω βγες έξω αγόρι μου. Γιατί μαμά, μου λέει. Έχεις φάει αγόρι μου, βγες έξω σε παρακαλώ… Για ένα τέταρτο που έφυγε ο πατέρας του έγινε το κακό, γιατί άμα ήταν ο πατέρας του δε θα τον είχε αφήσει…

Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Φίλιππος Τζίτζης και Παναγιώτης Ηλίας εξέφρασαν την θλίψη τους και ενημέρωσαν τους δημοτικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Φίλιππος Τζίτζης στο σημείο του τραγικού συμβάντος πήγε η αστυνομία, το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά μεταφέροντας και γιατρό. «Δυστυχώς δεν πρόλαβαν το μοιραίο», είπε ο κ. Τζίτζης.

«Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που χειρίστηκαν το γεγονός», είπε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας, η κατοικία του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: aeginaportal.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ