Η άριστη σχέση του Σάμπι Μιωνή με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Η παράνομη υποκλοπή που προσκόμισε ο επιχειρηματίας Μιωνή στην προανακριτική, είχε ως κύριο στοιχείο τις θερμές σχέσεις που διατηρούσε με τον πρώην γενικό γραμματέα κατά της διαφθοράς κύριο Γιώργο Βασιλειάδη. Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας ανέφερε πολλές φορές το όνομα του κύριου Βασιλειάδη, επικαλέστηκε τις πληροφορίες που ο ίδιος του μετέφερε, οι οποίες μάλιστα είναι εξόχως εξοργιστικές. Το γεγονός ότι μετά από τόσες ημέρες ο κύριος Βασιλειάδης δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση διάψευσης, καθιστούν τους ισχυρισμούς Μιωνή έγκυρους όσον αφορά τις σχέσεις των δυό ανδρών.

 

Αντισημίτες οι Έλληνες εισαγγελείς!

Περίοπτη θέση φυσικά στους ισχυρισμούς, κατέχει η «πληροφορία» που φέρεται να έδωσε ο κύριος Γιώργος Βασιλειάδης, υπενθυμίζουμε γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς τότε, για τους έλληνες εισαγγελείς, τους οποίους χαρακτήρισε αντισημίτες! Αυτό από μόνο του έπρεπε να έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες. Αντίθετα πέρασε στα ψιλά, κάποιοι δεν αναφέρθηκαν καν σε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια, την οποία επαναλαμβάνουμε ο κύριος Βασιλειάδης δεν έχει μπει στον κόπο να διαψεύσει.

 

Οι άριστες σχέσεις Μιωνή – Βασιλειάδη

 

Το γεγονός αυτό από μόνο του λέει πολλά. Οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι σχέσεις του επιχειρηματία με τον πρώην γενικό γραμματέα και πρώην υφυπουργό, ήταν και παραμένουν άριστες. Δεν θα ήταν μάλιστα άτοπο να ισχυριστεί κανείς ότι οι σχέσεις αυτές συνεχίζονται. Αν και θα ήταν λογικό οι συνεννοήσεις να μην γίνονται απευθείας, πιθανότατα γιατί ο κύριος Βασιλειάδης δεν θα ήθελε κι άλλα cd στην εκτενή δισκογραφία που ήδη φαίνεται να υπάρχει. Προφανώς θα γίνονται μέσω τρίτου προσώπου. Ξέρετε, δώσε θερμούς χαιρετισμούς στο Θανάση και λοιπά.

 

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ