Το παράπονο της Κόνι Μεταξά: «Το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά» (video)

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, η Κόνι Μεταξά, είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Aν είναι μικρή σε ηλικία, έχει κάνει σημαντικά βήματα όσο αναφορά την καριέρα της και στο υποκριτικό αλλά και στο τραγουδιστικό κομμάτι.

Αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στη μικρή οθόνη στο τραγουδιστικό show «Just the 2 of Us» η οποία έχει τον ρόλο του coach, στον Τάσο Ξιάρχο.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και για τη χημεία με τον συμπαίκτη της Τάσο Ξιάρχο, που όλοι διακρίνουμε ότι υπάρχει.

«Με τον Τάσο έχουμε δέσει πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Έχουμε τις ίδιες εικόνες στο μυαλό μας και έχουμε το ίδιο πάθος για τη δουλειά και την ωραία εικόνα. Το styling στην εκπομπή το κάνουμε μόνοι μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε από τα φαβορί στο παιχνίδι»

Η Κόνι Μεταξά, ήταν πάντα, αλλά και είναι, πολύ ειλικρινής και μιλάει ανοιχτά αν κάτι την απασχολεί. Εκτός των άλλων, μίλησε για τις ανασφάλειες της, κάτι που όπως λέει και η ίδια, ποτέ δεν έκρυβε.

«Σίγουρα νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου πλέον αλλά και πάρα πολύ διαφορετική. Δεν μπορώ να συγκρίνω το πώς ήμουν όταν ξεκίνησα με το πώς είμαι τώρα. Θεωρώ ότι είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά αυτό είναι καλό και αναμενόμενο. Όταν μεγαλώνουμε αλλάζει και ο χαρακτήρας μας. Βέβαια, τα κεντρικά σημεία του χαρακτήρα μου είναι ίδια. Σήμερα έχω αγαπήσει περισσότερο το σώμα μου. Δεν το έχω καταπολεμήσει τελείως. Δεν γίνεται αυτή την εποχή να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες «είμαι κούκλα, είμαι αψεγάδιαστη». Από την αρχή μίλαγα για τις ανασφάλειες μου. Είμαι ανοιχτή σε αυτά τα θέματα δεν είμαι κρυψίνους. Ξέρω τις ανασφάλειες μου και τα κόμπλεξ μου και τα συζητάω»

Όταν αναφέρθηκε στη δουλειά της, συγκινήθηκε γιατί πρώτη φορά ένιωσε ότι εκτιμάται η προσπάθεια της αφού πλέον θεωρείται, με τον Τάσο Ξιάρχο, από τα φαβορί στον τηλεοπτικό show.

«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε “φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ”. Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό. Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here