Στην πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού βρέθηκαν η σύντροφος και η μητέρα του


Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Ηλία Βρεττό στο Frangelico, με τα φλας να μην πέφτουν μόνο στους δύο δημοφιλείς τραγουδιστές, αλλά και στην εντυπωσιακή σύντροφο του Βρεττού, η οποία απόλαυσε το αγόρι της στην πίστα, παρέα με τους γονείς του τραγουδιστή. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι, που αναδείκνυε τα πόδια της, η γλυκιά κοπέλα του λαϊκού αοιδού παρακολούθησε το πρόγραμμα, δείχνοντας αρχικά αιφνιδιασμένη από τα φλας των παπαράτσι.

Τα πράγματα ανάμεσα στον Βρεττό και στη σύντροφό του είναι σοβαρά. Πρώτα ήρθε η συγκατοίκηση και τώρα η δημόσια έξοδος με τους γονείς του! Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγα χρόνια ο Ηλίας Βρεττός είχε άγιο στην παραλιακή, όταν η τότε σύντροφός του Σοφία Φυρού είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε δέντρα.

Ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί με κατάγματα σε χέρι, λεκάνη και πόδι, όμως με τη βοήθεια των γιατρών και του Θεού κατάφερε να σταθεί και πάλι όρθιος. Έχοντας πλέον ξεπεράσει τον εφιάλτη και όσα τράβηξε, ο δημοφιλής τραγουδιστής διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του στο πλευρό της νέας συντρόφου του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ