Nεκρός σε δύσβατο μονοπάτι βρέθηκε ο εξαφανισμένος γέροντας της Μονής του Αγίου Διονυσίου


Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του καλόγερου της Μονής του Αγίου Διονυσίου, που βρίσκεται στην περιοχή Χιονάτα της Κεφαλλονιάς, καθώς βρέθηκε τελικά νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το InKefalonia.gr, το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου μοναχού βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, σε ένα δύσβατο μονοπάτι σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το μοναστήρι. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από δύο πυροσβέστες που έκαναν έρευνα σε ένα πηγάδι της περιοχής κάτω από μια ελιά.

Τα ίχνη του καλόγερου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο η εξαφάνισή του δεν είχε δηλωθεί επίσημα στην Αστυνομία. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, ήταν μια φιγούρα γνώριμη και αγαπητή στην περιοχή και συχνά έκανε οτοστόπ σε αυτοκίνητα ζητώντας από τους οδηγούς να τον μεταφέρουν στο Αργοστόλι ή στον Αγιο Διονύσιο.

Συχνές αναρτήσεις

Τα τελευταία 24ωρα, μετά την ημέρα της εξαφάνισης του μοναχού, ένας κάτοικος της Κεφαλλονιάς έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα προσπαθώντας να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία για να τον αναζητήσει.

Στην τελευταία του ανάρτηση το μεσημέρι της Κυριακής ο ίδιος έκανε γνωστό πως για τον εντοπισμό του αγνοουμένου στήθηκε επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Ελειού – Πρόννων με drone και σκύλο ανιχνευτή, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες.

Πλέον, πληροφορίες για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου καλόγερου θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ