Ο Τζώνη Καλημέρης αναπολεί τα νιάτα του


Ο Τζώνη Καλημέρης έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, αλλά και της κρατικής τηλεόρασης.

Ξεκίνησε από το MEGA, ως υπεύθυνος των ελληνικών παραγωγών, έφτασε να γίνει διευθυντής προγράμματος, μέχρι που το 1998 παραιτήθηκε.

Κοσμικός στις εμφανίσεις του, μέλος μιας ευρύτερης καλλιτεχνικής παρέας, η οποία εκείνο τον καιρό καθόριζε τα πράγματα (ήταν παντρεμένος και με την ηθοποιό Κοραλία Καράντη), ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύονταν οι δημιουργοί για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 1999 στο STAR, ενώ στο τέλος της ίδιας σεζόν παραιτείται από το κανάλι. Την ίδια εποχή στήνει μια δική του εταιρεία.

Ο Τζώνη Καλημέρης ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τα νιάτα του και είναι φανερό πως παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με star του Hollywood!

«Time flies. Sergeant Kalimeris» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία.

Ο ίδιος μάλιστα, φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό της αγαπημένης του. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γιόρτασε την επέτειό του με την σύντροφο του Χριστίνα Κοντοβά, στο νησί των Ανέμων και μάλιστα η ίδια το ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ