Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό: «Θα σε κάνω να πετάς…»


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον «Dr Θάνατο» – Έκλεινε ραντεβού ακόμα και σε ιδιωτικές κλινικές

Μακριά από τα «φώτα» της υπόθεσης του συζύγου της προσπαθεί να παραμείνει η σύζυγος του ψευτογιατρού, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μένει πλέον στην έπαυλη του Κορωπίου, αλλά σε άλλο σπίτι, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Αυτή που άλλοτε συστηνόταν ως «κόρη εφοπλιστή», όπως καταγγέλλεται, η ίδια που εξαφανίστηκε την μέρα που συνέλαβαν τον Κοντοστάθη, αφήνοντας τα παιδιά της σε μια γειτόνισσα, σήμερα έχει επιστρέψει, αφού η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι μόνο συνέργεια σε πλημμέλημα. Τα εγκλήματα του συζύγου της, πάλι, είναι πολύ περισσότερα.

Το ψεύτικο ιατρείο του ψευτογιατρού

Όπως αποκάλυψε σε εκπομπή του MEGA ένα από τα θύματά του, ο 47χρονος δεν έκλεινε ραντεβού μόνο στις καφετέριες κλινικών αλλά και στα ιατρεία τους.

Όπως περιέγραψε ο ασθενής, ο «δόκτωρ Κόντος», τον περίμενε στον τελευταίο όροφο μιας ιδιωτικής κλινικής στην περιοχή του Παγκρατίου.

«Με πάει σε μια κλινική, μια ιδιωτική κλινική, ανεβαίνουμε στον τελευταίο όροφο, καθόμαστε σε ένα σαλονάκι και ήταν μέσα στο γραφείο εννοείται ο Κόντος, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια μάνα με ένα παιδί ανάπηρο σε καροτσάκι. Και τον άκουγα που έλεγε «θα τον κάνω να πετάει το παιδί σε λίγο καιρό». Μπαίνω στο γραφείο, το γραφείο είχε μόνο μια καρέκλα και ένα γραφείο. Τίποτα άλλο μέσα. Να πεις ότι κάτι… μια κορνίζα, ξέρω εγώ κάτι, ότι είναι γραφείο γιατρού», περιέγραψε το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μοναδική μαρτυρία που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του… ψεύτικου ιατρείου μέσα σε ιδιωτική κλινική καθώς η ανιψιά ενός ακόμα θύματος αναφέρεται κι εκείνη στο γραφείο του τελευταίου ορόφου της συγκεκριμένης ιδιωτικής κλινικής.

«Τον γνώρισα, ναι, σε μια ιδιωτική κλινική ως γιατρό, ως θεραπευτή. Στην κλινική εκεί πέρα του έδινε αυτά τα μαντζούνια, τους έλεγε ότι άλλα τα φέρνει από την Αμερική και άλλα τα φέρνει από το Άγιον Όρος. Δεν τους επέτρεπε να πάνε σε νοσοκομεία και αυτά. Είπε τότε ο θείος μου: «δεν μπορώ να πληρώνω τόσα λεφτά εδώ πέρα κάθε μέρα για νοσηλεία».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ήθελε να «στήσει»… σκοπευτήριο

Στο μεταξύ, σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο περιελάμβανε το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Νίκου Κόντου, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», που θα κατασκευαζόταν σε αγροτική έκταση Μοναστηριού της περιοχής.

Στην πραγματικότητα στόχος του ήταν να αποκτήσει επαφές με πιθανούς πελάτες του σκοπευτηρίου, καθώς ήλπιζε να προσελκύσει επιχειρηματίες, αστυνομικούς, δικαστικούς, γιατρούς και όποιον άλλον μπορεί να τον βοηθούσε να επεκτείνει τις απάτες τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ