Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά έγιναν το must have item μίας γυναικείας τσάντας


Ποιος έχει πει πως οι γυναίκες δεν έχουν αδυναμία στα gadgets;

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αν κάποιος προσπαθούσε να αδειάσει την τσάντα μου θα έβρισκε μέσα διάφορα πράγματα. Από ξεχασμένες αποδείξεις διοδίων και βενζίνης μέχρι κραγιόν, αποσμητικό και ατζέντες σε όλα τα μεγέθη. Αααα και φυσικά, τα handsfree μου που συνήθως είχαν ένα καλώδιο μπλεγμένο σε χίλιους δύο κόμπους οπότε και τον τελευταίο καιρό απέφευγα να τα χρησιμοποιήσω γιατί περισσότερο χρόνο περνούσα ξεμπλέκοντάς τα, παρά έχοντάς τα στα αυτιά μου. Σου θύμισα κάτι από το 24ωρο σου; Πιστεύω πως ναι!

Πλέον, από το σπίτι δε φεύγω αν δεν έχω σιγουρευτεί πως έχω πάρει κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό και τα FreeΒuds 3i, με την υπογραφή της Huawei. Ναι, ναι αυτά τα ασύρματα ακουστικά που σίγουρα έχεις δει να φορούν στο δρόμο μερικά από τα πιο στιλάτα κορίτσια της πόλης. Έχουν γίνει η φυσική προέκταση του αυτιού σου, αφού είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή.

Η επιστροφή μου στην κανονικότητα συνεχίζει να έχει αρκετές βιντεοκλήσεις τόσο με τους συγγενείς και φίλους μου στο εξωτερικό όσο και με τους συνεργάτες μου. Πλέον φορώντας τα Freebuds 3i, μπορώ να τους βλέπω, να τους ακούω (εδώ να σημειώσω πως αποδίδουν εξαιρετικό ήχο και αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο) χωρίς να είμαι αναγκασμένη να έχω συνδεδεμένο το κινητό μου με διάφορα καλώδια ακουστικών και φυσικά έχοντας τα χέρια μου ελεύθερα.

Η συνέχεια στο Queen.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ