Αν σε έχουν κουράσει τα έντονα χρώματα, αυτό το βερνίκι είναι ιδανικό για το επόμενο μανικιούρ


Μία ανάσα πριν μπούμε στην άνοιξη, βάζουμε και το στιλ μας σε ανάλογο mood.

Οι σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ θυμίζουν περισσότερο χειμώνα, ενώ το κλασσικό κόκκινο είναι μία safe απόχρωση για εντυπωσιακές εμφανίσεις και μπορούμε να την επιλέξουμε χειμώνα, καλοκαίρι.

Ωστόσο πάντα υπάρχει ένα διάστημα που κουραζόμαστε από τα έντονα βερνίκια στο μανικιούρ μας. Θέλουμε πιο απαλά, καθαρά χρώματα που δε μαγνητίζουν τόσο την προσοχή όλων. Αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ της.

Ιδανικά βερνίκια τόσο για την περίοδο που διανύουμε, όσο και για την Άνοιξη όπου η επιδερμίδα μας μαυρίζει ελαφρώς και κάνουν αντίθεση.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιες είναι οι επιλογές που έχουμε. Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες θα σας εντυπωσιάσουν!

Απαλό, ημιδιάφανο ροζ

Είναι το πιο απαλό ροζ που μπορείτε να φανταστείτε. Δε θυμίζει σε τίποτα την κλασσική ροζ απόχρωση και σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ως girly. Είναι απαλό, δείχνει τα νύχια περιποιημένα, ταιριάζει απόλυτα σε σταρένιες αλλά και λευκές επιδερμίδες και το προτείνουμε τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ σας.

Αποφύγετε τα σχέδια για να κρατήσετε το καθαρό, κομψό στιλ των νυχιών σας και να δείχνουν περιποιημένα και ανοιξιάτικα.

Γαλακτερό

Είναι το βερνίκι που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη βάση στο γαλλικό μανικιούρ. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική όταν έχουμε μαυρισμένη επιδερμίδα. Ωστόσο και τώρα ταιριάζει απόλυτα στα νύχια μας, σε περίπτωση που θέλουμε καθαρά, κομψά άκρα.

Μία πασπαρτού απόχρωση που επιλέγουν γυναίκες που αγαπούν το κλασσικό στιλ και δεν την αλλάζουν εύκολα. Αρκεί να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο βερνίκι μία φορά για να το αγαπήσετε και να είστε σίγουρες πόσο σας ταιριάζει.

Ημιδιάφανο nude

Είναι το χρώμα που δείχνει τα χέρια περιποιημένα, ενώ φαίνονται σχεδόν άβαφα. Το απαλό nude σβήνει οποιαδήποτε δυσχρωμία ή ατέλεια μπορεί να έχει η βάση των νυχιών μας, κρατάει ωστόσο σταθερό το φυσικό τους χρώμα.

Για τις ημέρες που θέλετε απλά τα χέρια σας να είναι περιποιημένα, πείτε ναι στο πιο απαλό nude που θα βρείτε μπροστά σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ