Η μάζωξη σε bar restaurant και η τούρτα «υπερπαραγωγή» για τη Χριστίνα Μπόμπα


Eδώ φρόντιζαν να ενημερώνουν τους θαυμαστές τους για το τι κάνουν (από τα κατ’ οίκον κουρέματα, τις αποδράσεις στα νησιά μέχρι τα χορευτικά shows την περίοδο που ήταν έγκλειστοι), δεν θα έκαναν γνωστό πώς πέρασαν στα γενέθλια της Μπόμπα, η οποία έκλεισε τα 32 της χρόνια;

Η σύζυγος, λοιπόν, του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες προέταξε τα στήθη του στην εκπομπή του Αρναούτογλου για να υπερασπιστεί τη γυναίκα της ζωής του αναφορικά με τη σκληρή κριτική που γίνεται στο πρόσωπό της, φώναξε την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου και καλούς φίλους της για να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα «υπερπαραγωγή», την οποία κρατούσε περιχαρής ο παρουσιαστής του «Survivor».

Η Χριστίνα για τη βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμήν της σε γνωστό bar restaurant των Αθηνών επέλεξε ένα one-shoulder φόρεμα στο χρώμα της μέντας και με ασύμμετρο μήκος, ενώ είχε τα μαλλιά της ελεύθερα σε ανέμελες μπούκλες. Βέβαια, για να είναι λαμπερή και να σαγηνεύσει τον φακό που τόσο πολύ αγαπά είχε φροντίσει να αρχίσει από νωρίς την περιποίησή της.

Μαζί με τη φίλη της Βάσια Κωσταρά επισκέφτηκε γνωστό ξενοδοχείο όπου απόλαυσε το μασάζ της. Πριν από τη μάζωξη στο resto είχε προηγηθεί ένα μίνι party στο σπίτι του ζεύγους, με την Κωσταρά να πηγαίνει μια τούρτα, έτσι για να μπουν όλοι στο κλίμα!
Βέβαια, το «happy birthday» η Μπόμπα το άκουσε και το βράδυ στο big party, όπου στο πλευρό της ήταν καλοί φίλοι της, όπως ο Τζον Καγιούλης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είναι στα χάι του ειδικά μετά την επιτυχία που έχει το νέο του κομμάτι με τον τίτλο «Αθήνα μου». Οι παριστάμενοι φρόντισαν να ανεβάσουν και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι στους λογαριασμούς τους στα social media, μια και οι θαυμαστές τους είχαν την περιέργεια να πάρουν μια μικρή γεύση από τα τεκταινόμενα.

Θύμα απάτης o Τανιμανίδης

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο παρουσιαστής του «Survivor» θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του πως μια διαφήμιση που τον θέλει να προωθεί προϊόντα μαλλιών είναι ψεύτικη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο προϊόν. «Κυκλοφορεί αυτή η απάτη στα social media, όπου μια εταιρία με προϊόντα για μαλλιά χρησιμοποιεί τη φωτογραφία μου. Δεν έχω καμία σχέση, δεν τους γνωρίζω» έγραψε ο Σάκης σε σχετικό story που επικοινώνησε στους εκατοντάδες χιλιάδες followers του. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να κοροϊδέψει κιόλας τους απατεώνες για… ανικανότητα. «Εν τω μεταξύ, ούτε την απάτη δεν μπορούν να κάνουν σωστά, αφού είναι τόσο κακή η διαφήμιση, που… φωνάζει από μακριά ότι είναι μούφα και γι’ αυτό μου την έχετε στείλει σε μήνυμα πάνω από 50 φίλοι, για να με ρωτήσετε (έκπληκτοι!) αν όντως έχω συνεργασία μαζί τους» συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Σάκης.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντάξει, να τα εκατοστήσει, αλλά στα αρχίδια μας κιόλας, γιατί κάποιοι δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν έστω και το πιο φτηνό γλυκό για να γιορτάσουν τα δικά τους γενέθλια. Ο κορονοίός επίσης δεν κολλάει εκεί εεεε;;;;;

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ