Η Ελένη Μενεγάκη ξαποσταίνει μόνο… λίγο καιρό και τα μεγάλα κανάλια «καραδοκούν» – Σκέψεις για εβδομαδιαία εκπομπή


Θα υπάρξει επόμενη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη στην TV; Και βέβαια θα υπάρξει! Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να μίλησε στην τελευταία εκπομπή της, την Τετάρτη, «για έναν κύκλο που έκλεισε», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θ’ αργήσει πολύ να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος για την ίδια στη μικρή οθόνη.

Ελένη Μενεγάκη

Για όποιον ξέρει να «διαβάζει» πίσω από τις λέξεις της Ελένης, η ατάκα της αυτή είναι πολύ πιθανόν να σημαίνει πως όταν με το καλό επιστρέψει (ύστερα από έναν χρόνο, μπορεί και αργότερα), η ενασχόλησή της θα αφορά μία άλλη ζώνη, τη βραδινή, και ίσως μια εβδομαδιαία εκπομπή. Ένα show πιθανότατα, που δεν θα της αποσπά πολύ χρόνο από την οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ωραίας Ελένης, αυτό είναι ένα από τα πλάνα που έχει στο μυαλό της η παρουσιάστρια και προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζεται, δηλαδή στην prime time ζώνη, αφού και με τους τραγουδιστές τα πηγαίνει υπέροχα, και στις συνεντεύξεις τα καταφέρνει περίφημα. Με λίγα λόγια, η Ελένη θα «χτυπήσει» εκεί όπου συντονίζεται η καρδιά περίπου 1.500.000 τηλεθεατών και πέφτουν… βροχή οι διαφημίσεις, επιδιώκοντας μελλοντικά συνεργασίες με κανάλια που θα εκτιμήσουν την αξία της και το brand name που φέρει στην αγορά. Όλα αυτά όμως θα τα ζυγίσει, αφού πρώτα ζήσει για ένα διάστημα την ελευθερία της με τον Μάκη και τα παιδιά της.

Όπως φημολογείται, από τη στιγμή που έγινε γνωστό στην αγορά το σχέδιό της να αποχωρήσει οριστικά από τον Alpha, η παρουσιάστρια δέχτηκε πάνω από τρεις προτάσεις από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ακόμη και την περίοδο της καραντίνας. Οι όποιες συζητήσεις ωστόσο δεν προχώρησαν, αφού η Ελένη είχε πάρει την απόφαση τη σεζόν 2020-2021 να ξεκουραστεί. Άλλωστε, η απόφασή της για αποχή την επόμενη σεζόν είναι ειλημμένη, αφού και αστρολογικά η χρονιά δεν θα είναι καλή, ενώ τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα το 2021. Και η Ελένη ξέρει να διαβάζει τα άστρα…

Η Μενεγάκη σε πρώτη φάση θα αναχωρήσει για την Άνδρο προκειμένου να ξεκουραστεί στον ξενοδοχειακό παράδεισο του συζύγου της στα Αχλα. Όσο για τη συνέχεια, είναι πιθανόν να αρχίσουν με τον Μάκη τις εν πλω εξορμήσεις τους στο Ιόνιο, που λατρεύουν και οι δύο.

Επειδή το μυαλό της Ελένης Μενεγάκη είναι… ξυράφι, όταν με το καλό αποφασίσει να επιστρέψει, θα εξετάσει την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί συνολικά στα ελληνικά media όσον αφορά τα συμβόλαια και κατόπιν θα ζυγίσει τις προτάσεις που θα της γίνουν. Ανεξαρτήτως τηλεθέασης είναι κοινά παραδεκτό πως η λαμπερή παρουσιάστρια είναι ένα ισχυρό όνομα στην αγορά, που πάντα συνοδεύεται από ισχυρές εμπορικές συμφωνίες. Κι αυτό φυσικά θα είναι προσόν στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις της, τόσο στα οικονομικά της όσο και στην τυπολογία της εκπομπής της.

Μέχρι τώρα αντιστεκόταν σθεναρά στις όποιες προτάσεις είχε για μετακόμιση στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης), αλλά μάλλον το 2021 (ή το 2022, ποιος ξέρει;) θα μας λέει «Κυρίες και κύριοι, καλό σας βράδυ και πολλά φιλιά!».

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε επίσης: Ώρες αγωνίας για την Τζένη Μπαλατσινού! Η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου είχε τροχαίο στις ΗΠΑ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ