Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα δεδομένα επιφανειακά.

ΛΕΩΝ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε, όσο μπορείτε, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ