Η Υβόννη Μπόσνιακ αναστάτωσε τη Μύκονο με το καυτό μπραζίλιαν μαγιό της


Η Υβόννη Μπόσνιακ «αναστάτωσε» τη Μύκονο με το σούπερ σέξι μαύρο μπικίνι της. Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν αρχίσει το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της Αντώνης Ρέμος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό στέκι σε παραλία της Μυκόνου και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη θέα της Υβόννης, ωστόσο, πολύς κόσμος… καρδιοχτύπησε, καθώς το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο, παρά την απόκτηση της κόρης της, κορμί της… κόβει ανάσες. Η ίδια επέλεξε να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό και σέξι μπικίνι τύπου μπραζίλιαν με κορδόνια στα πλάγια, που δεν άφηνε και πάρα πολλά στη φαντασία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα κουβεντιάζοντας με την παρέα της και οι εικόνες «μίλησαν» από μόνες τους: ούτε ίχνος κυτταρίτιδας, χαλάρωση μηδέν. Νεανικό σφριγηλό κορμί που θα ζήλευαν και αθλήτριες. Μάλλον τα κιλά της εγκυμοσύνης πιο παλιά και της καραντίνας πρόσφατα τα πήρε ο άντρας του σπιτιού, αλλιώς δεν εξηγείται!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ