Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά του Ιουλίου


Γεννήσατε ή γεννάτε Ιούλιο; Να τα χαρακτηριστικά των παιδιών σας!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Ιούλιο;

Ιδού 9 χαρακτηριστικά τους

Ξέρουν να αγαπούν τους δικούς τους ανθρώπους
Για τα παιδιά αυτά, η οικογένεια είναι το παν. Είναι δοτικά και μπορούν να κάνουν τα πάντα για αυτούς που αγαπούν.

Έχουν αυτοέλεγχο
Παρόλο που είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά, τα παιδιά του Ιουλίου ξέρουν πώς να ελέγχουν τον εαυτό τους και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Είναι οργανωτικά
Στα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα αρέσει η οργάνωση και η τάξη. Μεγαλώνοντας είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν διοικητικές ικανότητες και γιατί όχι, να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις στον τομέα της εργασίας τους.

Είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες
Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά του Ιουλίου είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες σε σχέση με παιδιά που έχουν γεννηθεί κάποιον άλλο μήνα. Επίσης, έχουν εξαιρετική αισθητική.

Είναι αισιόδοξα
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον έβδομο μήνα του έτους, είναι από τη φύση τους πολύ αισιόδοξα. Βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και το χιούμορ είναι για αυτά στάση ζωής.

Είναι γοητευτικά
Όσα παιδιά έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, έχουν μία γοητευτική και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Λέγεται ότι έχουν εξαιρετικό γούστο στη μουσική και το φαγητό και μπορούν να βρουν τη χαρά σε μικρές, απλές στιγμές της καθημερινότητας.

Είναι γενναιόδωρα
Εάν το μικρό σας έχει γεννηθεί τον Ιούλιο, μην εκπλαγείτε αν μεγαλώνοντας το δείτε να γίνεται ένα ήρεμο και συγκροτημένο παιδί. Τα παιδιά του Ιουλίου είναι γενναιόδωρα και θέλουν να βοηθούν τους γύρω τους με όποιον τρόπο μπορούν.

Είναι συναισθηματικά
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στα μέσα του καλοκαιριού είναι εκ φύσεως ευαίσθητα και συναισθηματικά. Συγκινούνται εύκολα και συμπάσχουν με τους άλλους ανθρώπους.

Είναι συγκεντρωμένα
Ξέρουν πώς αν βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Τα παιδιά του Ιουλίου μπορούν να συγκεντρώνονται σε αυτό που θέλουν και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επιτύχουν.

Πηγή: parenting.firstcry.com



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ