Βιτριόλι: Η «διαδρομή» του καυστικού υγρού θα αποκαλύψει τον συνεργό της 35χρονης

Ερμητικά κλειστό εξακολουθεί να κρατά το στόμα της η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα τον Μάιο στην Καλλιθέα. Η Έφη μεταφέρθηκε εδώ και μερικές μέρες στις φυλακές της Θήβας, όπου και υπέβαλε αίτημα για να εργαστεί.

Όσο η 35χρονη δεν ομολογεί την ενοχή της, οι έμπειροι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της και τον υπολογιστή της για να εντοπίσουν από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό με το οποίο φέρεται ότι πραγματοποίησε την επίθεση ενάντια στην Ιωάννα και αν εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας στη Realnews, τόνισε πώς η ανάκριση συνεχίζεται και οι Αρχές προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό κι αν αυτός που της το προμήθευσε γνώριζε για ποιον λόγο θα το χρησιμοποιούσε.

Όπως επίσης είπε, οι έρευνες συνεχίζονται και για τις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις και αν είχε βοήθεια κι από άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει και την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει η Ιωάννα και βρήκε καταγγελία κατοίκου για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Τέλος, όσον αφορά στην υγεία της 34χρονης, η Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε 5 χειρουργεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε πολλές ακόμη επεμβάσεις


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here