Κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ: Έως τις 9 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για τη δεύτερη περίοδο – Οδηγίες και δικαιούχοι


Έως και την Πέμπτη, 9 Ιουλίου, θα διαρκέσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής
αιτήσεων συμμετοχής για τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο, που θα διαρκέσει από τις 16 έως και τις 20 Ιουλίου, για τα έμμεσα μέλη ηλικίας από 6 έως 16 ετών συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και των παιδιών των εργαζομένων του Ενιαίου Φορέα.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, η διαδικασία ξεκίνησε χθες. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ενιαίου Φορέα, η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) κατόπιν πιστοποιημένης πρόσβασης με τους κωδικούς του TAXIS και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν έως πέντε κατασκηνώσεις.

Στις 14 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 14 Ιουλίου, οπότε και όσοι έχουν υποβάλει αίτηση θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή, η οποία είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρώτη περίοδος του κατασκηνωτικού προγράμματος, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, για την οποία υποβλήθηκαν οριστικά 3.447 αιτήσεις συμμετοχής. Συνολικά για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ζητήθηκαν 36.708 θέσεις και λόγω του κορωνοϊού προσφέρθηκαν τελικά 22.912 για τις πέντε κατασκηνωτικές περιόδους.

Δείτε ΕΔΩ τον τρόπο υποβολής της αίτησης

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ