Σάλος με Ρουμάνα τουρίστρια που κυκλοφορούσε στο Ηράκλειο με κορωνοϊό για να μην χαλάσει τις διακοπές της


Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για τα τερτίπια μιας εγωίστριας Ρουμάνας τουρίστριας που το «έσκασε» από την καραντίνα για να μην…χαλάσει τις διακοπές της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost, η τουρίστρια που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, υπεβλήθη σε τεστ για Covid-19 και βρέθηκε θετική. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ, η τουρίστρια είχε σαφείς και αυστηρές οδηγίες, να μεταφερθεί αμέσως στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες.

Με απόλυτη αδιαφορία, πράττοντας για την «πάρτη της» και την ευχαρίστησή της, η Ρουμάνα τουρίστρια όχι απλά ξεκίνησε να απολαμβάνει τις διακοπές της βολτάροντας ανέμελη στην πόλη και παραβιάζοντας το πρωτόκολλο, αλλά άλλαξε και ξενοδοχείο χωρίς να ενημερώσει τις υγειονομικές αρχές του τόπου.

Το τουριστικό γραφείο όπου είχε κλείσει τις διακοπές της, της βρήκε άλλο κατάλυμα επειδή το ξενοδοχείο που είχε κλείσει από τη Ρουμανία δεν είχε ανοίξει ακόμα, με αποτέλεσμα οι αρχές να ψάχνουν το μέρος στο οποίο διέμενε για 72 ώρες. Όταν τελικά το εντόπισαν, η Ρουμάνα τουρίστρια, δεν βρισκόταν εκεί καθώς είχε πάει ήδη να απολαύσει τις βουτιές της και ταυτόχρονα να σκορπίσει τον ιό χωρίς καμία αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Σοκαρισμένη από την είδηση, η τοπική κοινωνία αντέδρασε, καθώς δεν είναι απίθανο την ίδια συμπεριφορά και αδιαφορία, να δείξουν στο μέλλον κι άλλοι τουρίστες.

Οι αστυνομικοί εξήγησαν στην τουρίστρια ότι πρέπει να τεθεί σε σε απομόνωση στο ξενοδοχείο καραντίνας, όπου και την οδήγησαν με την ίδια να διαφωνεί αφού δεν ήθελε «να χαλάσει τις διακοπές της»…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ