Γυμνός ο Αποστόλης Τότσικας ποζάρει σαν κούρος στον φακό της Ρούλας Ρέβη


H Ρούλα Ρεβή είναι καταξιωμένη φωτογράφος, μάλιστα έχει συνεργαστεί με γνωστή εταιρία γυναικείων ενδυμάτων με μοντέλο την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μετά από 7 χρόνια σχέσης, το 2014, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με τον ηθοποιό, Αποστόλη Τότσικα, στο Los Angeles. Το 2015, απέκτησαν δύο δίδυμα μωράκια και έτσι ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και το βγάζουν προς τα έξω. Πριν μία εβδομάδα γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου και η Ρούλα Ρεβή, η οποία είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες τους, αναγράφοντας το πιο τρυφερό μήνυμα.

«Δεν έχω άλλες λέξεις … σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα σου τα δώρα @apostolis_totsikas_official . Χαρούμενη επέτειο ❤️❤️❤️»

Η γνωστή φωτογράφος συνδυάζει τη προσωπική της ζωή με την δουλειά της. Η ίδια φωτογράφισε τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, στο παράθυρο του σπιτιού τους, ποζάροντας ολόγυμνος και το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι καλλιτεχνικά, αισθησιακό.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ