Ξεκίνησε η διανομή των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας στους δικαιούχους


Από χθες μπορούν οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας, που υπάγεται στον ΟΠΕΚΑ, να παραλαμβάνουν τα δελτία τους.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. Η κατανομή των δικαιούχων έγινε αναλογικά σε όλους τους νομούς, με προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν κληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Τα ονόματα των κληρωθέντων και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων-παρόχων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (στο πεδίο Αγροτική Εστία – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι για να παραλάβουν τα δελτία τους είναι τα εξής:

1)    Να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

2)    Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) να καταχωρήσουν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης δωματίου, σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης.

3)    Μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτηρίων θεάτρου είναι η 31η Αυγούστου 2020. Για την παραλαβή του δελτίου απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία κάθε δικαιούχου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ