Οι τελευταίες στιγμές του Γιάννη Μακρή: Τα μοιραία πέντε δευτερόλεπτα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του

Ο Γιάννης Μακρής βγαίνει από το σπίτι του και ανυποψίαστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του. Εκεί, του έχει στήσει καρτέρι ο εκτελεστής

Ο Γιάννης Μακρής, δέχθηκε τις θανατηφόρες βολές ενώ είχε βγει από το αυτοκίνητο και επιχειρούσε να διαφύγει. Ο δολοφόνος, όπως φαίνεται στο νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα δεν του άφησε κανένα περιθώριο.

Στα πλάνα από το νέο βίντεο διακρίνεται ο Γιάννης Μακρής να βγαίνει έχοντας το βλέμμα του στραμμένο προς τον δολοφόνο. Ο δράστης κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου, και συνεχίζει να τον πυροβολεί, φτάνει σε απόσταση αναπνοής και πυροβολεί μέχρι που ο ίδιος και ο Γιάννης Μακρής “βγαίνουν” από το πλάνο της κάμερας.

Τα πέντε δευτερόλεπτα

Η δολοφονία στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ευκρίνειας (η κάμερα έχει ώρα 21:05). Ο Γιάννης Μακρής βγήκε από το σπίτι του στο Πανόραμα για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι αυτό το γνώριζε και είχε στήσει καρτέρι, περιμένοντας πότε θα πάει προς το αυτοκίνητο.

Οι κινήσεις του δράστη δείχνουν έναν επαγγελματία δολοφόνο που χρησιμοποιεί πιστόλι με σιγαστήρα. Πυροβολεί από μακρυά για να εξουδετερώσει το θύμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτες βολίδες που ρίχνει ο δολοφόνος είναι συγκεντρωμένος στο σημείο όπου υπολόγιζε ότι κάθεται όντας στη θέση του οδηγού ο Γιάννης Μακρής. Στη συνέχεια, σιγουρεύεται ότι έχει ολοκληρώσει “το έργο” του πυροβολώντας σχεδόν εξ επαφής το θύμα του.

Όλα έγιναν μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα και αυτό λέει πολλά στους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ