Ο πρώην της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου, «εντοπίστηκε» με νέα συνοδό και δήλωσε «πολύ καλά» (video)

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα παλιό σουξέ του Σπύρου Σπυράκου και ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, εμφανίστηκε με νέα συνοδό, λίγες μόλις μέρες μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους.

Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο, σε εγκαίνια εστιατορίου, να γευματίζει με μια μελαχρινή, αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του. «Είμαι πολύ καλά, μια χαρά! Έχω πει πολλά, δεν χρειάζεται να πω άλλα» δήλωσε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους, ενώ η όμορφη συνοδός του, αμήχανη και ντροπαλή, προσπαθούσε να κρυφτεί όσο μπορούσε, σκύβοντας το κεφάλι. Να θυμίσουμε πως μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάρκου και η Νόβα έβγαιναν σε τηλεοπτικές εκπομπές και ανέλυαν ποιος έφταιξε για τον χωρισμό τους ύστερα από 12 χρόνια, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον!

«Χώρισα γιατί ήθελα να παντρευτώ! Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για γάμο, όχι εκείνος! Ένιωθα ότι τον πιέζω για το επόμενο βήμα. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό» έλεγε η Νόβα. «Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Εγώ έχω κάνει γάμο, ξέρω πως είναι. Δεν έφερα αντίρρηση, αλλά δεν της έκανα πρόταση γάμου όπως την περιγράφει. Λέει πράγματα που δεν είναι 100% αλήθεια. Νιώθω προδομένος» απαντούσε ο Μάρκου. Τώρα πια, όμως, τα δημόσια ξεκατινιάσματα ανήκουν στο παρελθόν και προχωρούν τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Η Έφη Σαρρή ποζάρει στην πισίνα της μόνο με μαγιό και «αναστατώνει» το Instagram

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ