Ηλιούπολη: Την Πέμπτη στον ανακριτή ο καθηγητής που αποπλάνησε 15χρονη μαθήτρια του


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος φέρεται να αποπλάνησε 15χρονη μαθήτρια του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της 15χρονης είδε τυχαία την κόρη της να συναντά τον καθηγητή εκτός σχολείου και αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 15χρονης μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου Φυσικομαθηματικού.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 44χρονος χωρίς ντροπή φέρεται να είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η υπόθεση του 44χρονου είχε ακουστεί εδώ και καιρό όμως όλοι το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά του καθηγητή στο κοινωνικό του περίγυρο και ειδικότερα γύρω από το σχολείο.

Ο 44χρονος προσήχθη χθες στις Αρχές και μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, τελικά ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

Για το περιστατικό της σύλληψης του 44χρονου καθηγητή μίλησε την Τρίτη (07/07) στο MEGA ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. «Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον», τόνισε ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος εκπαιδευτικός είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ