Αληθινή Εξομολόγηση: “Ο Θανάσης πήγαινε για δουλειά και εγώ ξάπλωνα με τον…”


Σαν χθες θυμάμαι την μέρα που πήγα να γνωρίσω τους γονείς του Θανάση

Δεν τα είχαμε καιρό άλλα το πηγαίναμε πολύ γρήγορα σχετικά. Ο μπαμπάς του ήταν λες και έβλεπα τον Θανάση 30 χρόνια μετά…

Η μαμά του πάλι ήταν πολύ ηπίων τόνων. Με συμπαθούσαν και οι δυο πολύ. Ειδικά ο μπαμπάς του ο κύριος Μανόλης ήταν πολύ κάλος. Λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Μετά από 5 μήνες με τον Θανάση αποφασίσαμε να πάω να μείνω μαζί τους.

Είχαν πολύ μεγάλο σπίτι και στην ουσία θα ήταν σαν να μέναμε μόνοι για να μην χαλούσαμε και λεφτά στα ενοίκια.

Το δέχτηκα. Άλλωστε με τους δικούς του τα πήγαινα πολύ καλά και με αγαπούσαν. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε την συγκατοίκηση μας.

Ένα πρωί θυμάμαι ο Θανάσης έλειπε στην δουλειά και εγώ κοιμόμουν ακόμα. Ένιωσα ένα χέρι πάνω στον ώμο μου να με σκουντάει “ξυπνα κορίτσι μου, τηλεφώνησε ο Θανάσης και σε ψάχνει”. Ήταν ο κύριος Μανώλης. Ήμουν ξεσκέπαστη και το βλέμμα του ήταν πάνω μου.

“Έτσι εξηγείται γιατί έχει τρελαθεί ο γιος μου. Σήκω σιγά σιγά” (μου είπε προκλητικά με όλο υπονοούμενο) και έφυγε.

Τα είχα χάσει. Δεν το πίστευα αυτό που είχε συμβεί. Μόλις είχα φτιάξει τον πεθερο μου.

Ο Θανάσης ήθελε να πάμε για φαγητά το μεσημέρι εξω. Ήθελε να μου πει κατι σημαντικο ειπε. Το βράδυ που είχαμε κάτσει ολοι μαζί οικογενειακά ανακοίνωσε στους δικους του ότι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Μου είχε κανει πρόταση γάμου όταν πήγαμε για φαγητό και φυσικά του είχα απαντήσει ναι. “μηπως είναι πολυ νωρις για κατι τετοιο;” είπε ο πατέρας του.

Ο Θανάσης πάλι ήταν αποφασισμένος. Καταλάβαμε ολοι φυσικά πως στον κυριο Μανώλη δεν αρεσε η ιδέα καθόλου. Το επόμενο διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει πολύ απέναντι μου. Μα γιατί αναρωτιόμουν δεν είχα κανει τίποτα. Ένα μηνα σχεδόν μετα από εκείνο το μεσημέρι με το που εφυγε ο Θανάσης για την δουλειά τρύπωσε στο δωμάτιο μας…

“σας ακούω πολλές φορες που το κάνετε..” μου ψιθύρισε.

“Δεν είναι σωστο να είστε εδώ, νιώθω άβολα, δεν θα αρεσε στον Θανάση” του είπα! Μου τραβηξε το σεντονι και εβαλε το χερι του… μετά έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει.

Σηκώθηκε, ντύθηκε και μου είπε…”Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ήσουν το καλύτερο κορίτσι σημερα…”

Όταν γυρισε ο Θανασης με βρηκε ακομα στο κρεβατι. Γδυθηκε και ξαπλωσε διπλα μου…και που να ηξερε ότι πριν λιγες ωρες το είχα κάνει με τον πατερα του.

Το μεσημέρι φάγαμε μαζί. Το ιδιο σκηνικο παιζόταν… τον έτρωγα από τον μπαμπά του όταν ελειπε ο Θανασης και όταν γυριζε το έκανα μαζι του…

Έχουν περάσει 4 χρονιά από τότε! Mε τον Θανάση δεν είμαι πλέον μαζί. Του είπα πως δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε γιατί ένιωθα πως δεν ήμουν έτοιμη, άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς έτσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα και γύρισα στο πατρικό μου. Kανεις δεν έμαθε ποτέ τίποτα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ