Μαρία Κορέλλι: Εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με την αναζήτηση του… μαύρου χρυσού


Τραγουδίστρια μεν… αγρότισσα δε! Η Μαρία Κορέλλι έχει ένα σπάνιο χόμπι! Λόγω της καταγωγής της από ορεινό χωριό της Καλαμπάκας Τρικάλων, η όμορφη και ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια ήταν λογικό να αγαπήσει το βουνό και τις σπάνιες ομορφιές του. Από μικρή λοιπόν συνήθιζε να ανεβαίνει σε αυτό μαζί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της και κάποιους φίλους της, ψάχνοντας για τρούφες.

Και τώρα όμως, κάθε φορά που θέλει να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας, η Μαρία εγκαταλείπει το σπίτι της στην Αθήνα, το στούντιο ηχογραφήσεων και γενικά ό,τι έχει σχέση με τα επαγγελματικά της και παίρνει τα βουνά (στην κυριολεξία!) προς αναζήτηση του… μαύρου χρυσού, όπως αποκαλούν οι γνώστες τη μαύρη τρούφα. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια εκλεκτή ποικιλία μανιταριών, που τη χρησιμοποιούν πανάκριβα εστιατόρια σε γκουρμέ πιάτα, ενώ η τιμή της ανεβοκατεβαίνει όπως ανεβοκατεβαίνουν και οι τιμές των μετοχών στις χρηματιστηριακές αγορές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Μαρία Ανδρέου, το τελευταίο κυνήγι μαύρης τρούφας από την όμορφη τραγουδίστρια έγινε στα Μετέωρα, σε ύψος 900 μέτρων. Η ίδια, η οποία κρατιέται σε πολύ καλή φόρμα γιατί γυμνάζεται συστηματικά, ανέβηκε στα βουνά σαν ελαφίνα και πλέον καμαρώνει για το επίτευγμά της, καθώς η εξόρμησή της στις πλαγιές θα τις αποφέρει από 80.000 έως 100.000 ευρώ!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, η Μαρία κρατά στα χέρια της έναν θησαυρό λόγω της δυσκολίας εύρεσης της μαύρης τρούφας αυτόν τον καιρό. Έναν θησαυρό που θα μοσχοπουλήσει σε γνωστούς της που έχουν διασυνδέσεις με πολύ καλά ιταλικά εστιατόρια.

Να σημειωθεί ότι αυτό το αγαπημένο χόμπι, δηλαδή το κυνήγι τρούφας, έχουν επίσης η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και ο βραβευμένος σταρ του Χόλιγουντ Τζακ Νίκολσον. Οι δύο ηθοποιοί παίρνουν επίσης τα βουνά, σύμφωνα με τα ξένα media, γιατί αυτό τους χαλαρώνει, αλλά τους δίνει και ζωή. Μάλιστα, η Μαρία Κορέλλι θα ήθελε πολύ να συναντήσει κάποια στιγμή την ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον και να μιλήσουν για το σπάνιο κοινό ενδιαφέρον τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ