Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε την τριετή απόκτηση του Ισπανού Φραν Βέλεθ


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε, χθες το μεσημέρι επίσημα την απόκτηση του Φραν Βέλεθ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το απόγευμα αναχώρησε χωρίς τον Γιασίν Αγιούμπ στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο χαφ των «πρασίνων» δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που έχει κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, όπως και ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τον Γιώργο Σηφάκη,  στην αποστολή επιστρέφει έπειτα από μεγάλο διάστημα ο Κρίστιαν Κόναν.

Φιλόδοξο

Ο Φραν Βέλεθ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Όταν άρχισα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης, ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το Κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για τον Καρλίτος και τους άλλους φίλους του στην ομάδα: «Ναι, έχω έναν φίλο μου εδώ, αλλά έχω και Ελληνες φίλους, όπως τον Διούδη και τον Χατζηγιοβάνη, κι αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ