Η εγγονή της Καρέζη Τζένη Καζάκου πρώτο τραπέζι πίστα για να καμαρώσει τον Στέλιο Λεγάκη


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Η Τζένη Καζάκου απόλαυσε live τον αγαπημένο της Στέλιο Λεγάκη πρώτο τραπέζι πίστα.

Η εντυπωσιακή εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, η οποία έχει και το όνομά της, επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο Kremlino στον Πειραιά, όπου ο νεαρός τραγουδιστής συμπράττει αυτή την περίοδο με τη Χρύσπα και το συγκρότημα Prestige. Ντυμένη με μαύρο μάξι φόρεμα και ιδιαίτερα κομψή, κάθισε μαζί με την παρέα της σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια και διασκέδασαν όλοι μαζί με το πρόγραμμα.

Μόλις εμφανίστηκε ο εκλεκτός της καρδιάς της στην πίστα, έκαναν… χαμό! Κι εκείνος όμως, όλο και πήγαινε κοντά στο τραπέζι της κόρης του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και της αφιέρωνε τραγούδια. Εκείνη, από την πλευρά της, χαμογελούσε ευτυχισμένη και του πετούσε γαρίφαλα. Οι ματιές που αντάλλασσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και η συμπεριφορά τους γενικότερα μαρτυρούσαν πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

Να θυμίσουμε πως ο γοητευτικός τραγουδιστής επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ανερχόμενη ηθοποιό λίγο καιρό πριν, μιλώντας στις κάμερες με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του στο εν λόγω μαγαζί. «Η κοπέλα μου μού είπε ό,τι θα έλεγε κάθε σύντροφος στον σύντροφό του, “καλή επιτυχία”. Ας πούμε ότι είμαστε μαζί. Δεν είναι κάτι που θέλαμε να κρύψουμε» είχε δηλώσει τότε για την Τζένη του ο Στέλιος Λεγάκης, κάτι που τώρα φάνηκε και στην πράξη.

Δείτε επίσης: Απολαμβάνει το καλοκαίρι και την ελευθερία της η Τζούλια Νόβα!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ