Έκτακτη ανακοίνωση των Best Greek Food Awards για εταιρία “μαϊμού” και προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρηματιών


Το γραφείο τύπου του θεσμού των Best Greek Food Awards ο οποίος διανύει την τρίτη χρονιά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα και κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας G POiNT ADVertising που λειτουργεί από το 1999 με σημαντικές συνεργασίες και τεράστιο πελατολόγιο από την Ελλάδα αλλά και Διεθνώς, εξέδωσε την παρακάτω σημαντική ανακοίνωση νωρίτερα:

“Με έκπληξη παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες, την προσπάθεια αποπλάνησης επιχειρηματιών από τον χώρο της εστίασης από νεοσύστατη εταιρία στον Πειραιά που έχει πάρει τα δικαιώματα χρήσης από εταιρία της Πολωνίας και αδιακρίτως καλεί καθημερινά επιχειρηματίες για να τους βραβεύσει για τις δήθεν επιδόσεις τους με ένα μικρό αντίτιμο. 

Ο τρόπος λειτουργίας αλλά και η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι τηλεφωνήτριες, αφήνουν να εννοηθεί ότι καλούν από το θεσμό των Best Greek Food Awards, με αποτέλεσμα πολλοί επιχειρηματίες που γνωρίζουν την εγκυρότητά αλλά και τον τρόπο λειτουργίας μας, να πέφτουν θύματα παραπλάνησης και εξαπάτησης, νομίζοντας πως η διάκριση είναι από το θεσμό μας. Με πρόσχημα το μικρό κόστος διεκπεραίωσης αλλά και ο τρόπος αποστολής (με αντικαταβολή από κούριερ) χωρίς να μπορούν να δουν τι παραλαμβάνουν μέχρι να ανοίξουν το κουτί και να διαπιστώσουν ότι… βραβεύτηκαν από απατηλή εταιρία.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ίδια εταιρία, χρησιμοποιώντας νέο όνομα το οποίο είναι πανομοιότυπο με το θεσμό μας, καλεί μέσω οργανωμένου τηλεφωνικού κέντρου -με απόκρυψη- ανυποψίαστους επιχειρηματίες παραπλανώντας εκατοντάδες άτομα, με την ίδια τακτική. Αυτή τη φορά όμως, η συγκεκριμένη εταιρία δεν εξαπατά μόνο τους Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και την “μαμά” Πολωνική εταιρία που της εμπιστεύτηκε το project.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους χιλιάδες επιχειρηματίες, πως οι τηλεφωνικές μας επικοινωνίες από το θεσμό των Best Greek Food Awards, γίνεται από το επίσημο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας (2118008505, 2103003432).

Η επικοινωνία μας πραγματοποιείται από την υπεύθυνη του θεσμού στην Ελλάδα και όχι από τηλεφωνικό κέντρο με ανώνυμες τηλεφωνήτριες. Τα τηλέφωνα της εταιρίας μας είναι τα ίδια πάνω από δέκα χρόνια.

Ουδεμία σχέση έχουμε με άλλες εταιρίες, ο τρόπος που αξιολογούμε είναι πραγματικά πρωτοποριακός και μοναδικός και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες επιχειρηματίες που μας κάλεσαν και μας κατήγγειλαν τα τελευταία 24ωρα την προσπάθεια εξαπάτησής τους από κακέκτυπα του θεσμού μας.

Ζητάμε συγνώμη για λογαριασμό τους, που δίχως ίχνος ντροπής και σεβασμού στις δυσκολίες που περνάει η ελληνική επιχειρηματικότητα, κάποιοι απατεώνες καπηλεύονται σοβαρές επιχειρηματικές προσπάθειες για πρόσκαιρο κέρδος.

Η εταιρία μας ήδη έχει κάνει τις ανάλογες κινήσεις με το νομικό της τμήμα και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της εξαπάτησης δεκάδων επιχειρηματιών.

Από τη Διεύθυνση των Best Greek Food Awards


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ