Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά και για την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και θα σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει. Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν έντονα, καθώς θα προσπαθείτε πάση θυσία να βρείτε γερές βάσεις για να εδραιωθείτε και τώρα θα διαπιστώσετε πως ό,τι δεν αντέχει στον χρόνο θα διαλυθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν, αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής σας εξασφάλισης.

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες, μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία και σας πιέζουν ακόμα περισσότερο, αφού σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς ευθύνεστε για ό,τι έγινε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε στη λειτουργία τους θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα, όμως αποφύγετε να πιστέψετε ότι με τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο για να έχετε αίσια αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ένα ακόμα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε σαν το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά. Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ