Ο Βασίλης Ζούλιας εύχεται χρόνια πολλά στον εαυτό του με τον πιο τρυφερό τρόπο


Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας διακεκριμένος στυλίστας και σχεδιαστής μόδας, ο οποίος πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αυτό όμως δεν τον σταμάτησε από το να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να ασχοληθεί δηλαδή, με τον χώρο της μόδας.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήθελε να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι. Το πάθος του για την μόδα τον βοήθησε να απεξαρτητοποιηθεί.

Σήμερα ο Βασίλης Ζούλιας, κλείνει τα 57 του χρόνια, και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μία πρόσφατη φωτογραφία του από το πατρικό του, το οποίο βρίσκεται στη Μήλο και άλλη μία από όταν ήταν 2 χρονών. Ευχήθηκε στον εαυτό του «Χρόνια πολλά» με τον πιο τρυφερό τρόπο κάνοντας μία ιστορική αναδρομή της ζωής του. 

«55 σχεδόν χρόνια χωρίζουν αυτές τις φωτογραφίες…η πρόσφατη είναι από την επιστροφή πριν λίγες μέρες στο πατρικό μου στη Μήλο …από εκείνο το σπίτι έφυγα με την μητέρα μου στον πρώτο της χωρισμό για την άγνωστη Αθήνα…και έτσι βρέθηκα κοντά στα Χριστούγεννα του 64 στο studio Diamant ντυμένος στην πένα από το Κατραντζος σπορ με μποτάκια από τον Μουγερ για το μοναδικό από εκείνη την εποχή πορτραίτο…καθισμένος στον χαρακτηριστικό κύβο που μόλις 15 χρόνια μετά θα τον ξανά συναντούσα στο studio του Τάκη Διαμαντοπουλου για να ξεκινήσει μια 25ετης καρριέρα σαν στυλίστας…τι κύκλους κάνει η ζωή…Σήμερα αυτοί οι δυο είναι επιτέλους ΕΝΑΣ…το παιδί συνάντησε τον άνδρα και ο άνδρας το παιδί και του είπε τρυφερά στο αυτί…Χρόνια σου πολλά Βασιλακη σήμερα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα…έχεις εμένα που σε λατρεύει και θα είναι πάντα δίπλα σου… #happy57 who would have thought I get this far…»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ