Μηνύσεις κατά του «Χρυσάνθεμου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα» (video)

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την δήλωση της Αναστασίας Κοζαδίνου-Μέτση, που έκανε χθες στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», ότι είναι το «Χρυσάνθεμο» από την πετυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η όμορφη νεαρή στη χθεσινή συνέντευξή της, ανέφερε πως υπήρχαν δύο μωρά για τον ρόλο, αλλά εκείνη ήταν που πρωταγωνίστησε.

Με αφορμή αυτή της τη δήλωση, βγήκε σήμερα στην εκπομπή ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης κατηγορώντας την πως ψεύδεται και απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει δημοσιότητα, γι αυτόν τον λόγο αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα.»

Φανερά εκνευρισμένος πρόσθεσε:

«Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ζητάει και δουλειά. Το κάνει η κοπέλα γιατί έχει να κερδίσει διασημότητα. Και αυτό που είπε για τη σειρά “Με δυο μαμάδες” είναι παραμύθι και μπορώ να το αποδείξω. Αυτή την ενόχληση την έχει και η κόρη μου»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here