Νυχτοπερπατήματα κάνουν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη


Σαν τα χιόνια! Καιρό είχαμε να δούμε αυτό το ζευγάρι σε κοινή δημόσια εμφάνιση! Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά και την εκλεκτή της καρδιάς του Δώρα Πατσιώτη, που πραγματοποίησαν μια σπάνια κοσμική έξοδο σε θεατρική πρεμιέρα.

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός και πανελίστας στο «Happy Day» του Alpha και η επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας κέντρων μασάζ έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Συλλέκτης», στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά, και ήταν full in love.

Εκείνος ήταν ντυμένος casual, με μαύρο παντελόνι και γκρι μπλουζάκι, ενώ εκείνη προτίμησε μια πιο chic ενδυματολογική επιλογή και εντυπωσίασε με το μοβ, μάξι φόρεμά της.

Οι δυο τους έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι στο θέατρο για να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές του έργου, την Ιωάννα Πηλιχού και τον Αργύρη Αγγέλου, και τα φλας πήραν φωτιά μόλις τους εντόπισαν οι φωτογράφοι. Ο φακός απαθανάτισε τον Κώστα και τη Δώρα χαμογελαστούς και με χαλαρή διάθεση κατά την είσοδό τους στο θέατρο.

Η βραδιά, μάλιστα, ήταν αφιερωμένη σε επώνυμους φίλους του πρωταγωνιστικού διδύμου και το ζευγάρι συνάντησε στο φουαγιέ του θεάτρου Αθηνά πολλούς ηθοποιούς αλλά και celebrities. Μεταξύ αυτών, την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει πολύ φιλική σχέση με τον Αργύρη Αγγέλου και δεν γινόταν να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ