Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό οι μεγάλοι νικητές του J2US! (video)


Είχαν τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω τους, από την αρχή, καθώς αποτελούσαν το απόλυτο φαβορί. Και τα κατάφεραν. Ο λόγος, για την Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό που κέρδισαν την πρώτη θέση στο “Just The 2 Of Us”.

Ο τελικός δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακός. Γέλιο, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις συνέθεσαν το σκηνικό το βράδυ του Σαββάτου. Το ζευγάρι κατάφερε επάξια να κερδίσει καθώς συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού αφήνοντας, έτσι, στη δεύτερη θέση τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη. Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν τις 02:00 και στο άκουσμα του ονόματός τους, ο Τάσος και η Κόνι άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε από συγκίνηση.

28 Έλληνες celebrities όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τρία μόνο ζευγάρια να φτάνουν μέχρι το τέλος του λαμπερού σόου, τον Τρύφωνα Σαμαρά με τη Χαρά Βέρρα, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη και την Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό.

Οι δύο καλλιτέχνες, με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες, ήταν από την αρχή του παιχνιδιού το απόλυτο φαβορί για την κορυφή. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες κατάφεραν να συγκινήσουν την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή τους, καθώς επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Blood // Water» του Grandson. Οι δύο παίκτες αφιέρωσαν το act τους στη δολοφονία του George Floyd, παιρνώντας το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Τα τρία τραγούδια που ερμήνευσαν στον τελικό

Στην πρώτη τους εμφάνιση στον μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us», ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά το «Cry me a river», το οποίο γι’ ακόμα μία φορά το είπαν εξαιρετικά. Βέβαια, δεν έλειπαν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα! Στο τέλος του τραγουδιού, ο Τάσος πήρε αγκαλιά την Κόνι για να την κατεβάσει από τον πάγκο που είχε στηθεί πάνω στη σκηνή και «κόλλησαν» μεταξύ τους, καθώς το κολιέ που φορούσε ο χορογράφος πιάστηκε στο ρούχο της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να κατέβουν τα σκαλιά… αγκαζέ.

Στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε το «Telephone» των δημιουργών Stefani Germanotta, Rodney Jerkins, LaShawn Daniels, Lazonate Franklin και Beyoncé Knowles, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσαν την «Κιβωτό» της Ελένης Βιτάλη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ