Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Alpha σε νέα εκπομπή (video)


O ανταγωνισμός, θα χτυπήσει κόκκινο στην πρωινή ζώνη! O κύβος ερρίφθη στον Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες, με τον Νίκο Μάνεση να είναι στα μετόπισθεν και να καθοδηγεί την ομάδα!

Οι δυο τους θα δημιουργήσουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μια εναλλακτική πρωινή ενημερωτική εκπομπή, με τη Μελέτη να μεταφέρει καθημερινά τον παλμό των γεγονότων, από τις 11 το πρωί της Δευτέρας έως την Παρασκευή. Τη σκυτάλη της ενημέρωσης τα Σαββατοκύριακα θα παίρνει ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος συνεχίζει για τέταρτη σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του σταθμού, η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει καθημερινή εκπομπή με infotainment θεματολογία. Άλλωστε, έχει αρχίσει από τα δελτία ειδήσεων, οπότε η ενασχόλησή της με την ενημέρωση και η εμπειρία της στην ψυχαγωγία μπορούν να παντρευτούν σε μια εκπομπή τέτοιου ύφους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Nα σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί απέναντι από τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, την Κατερίνα Καινούργιου στο Open, την Κατερίνα Καραβάτου στο Star και την Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι, ενώ θα παίρνει ένα καλό lead in από την καθιερωμένη στις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού εκπομπή «Happy day στον Alpha».

Κακά τα ψέματα, για την τηλεθέαση και κυρίως για τη διαφήμιση η φετινή σεζόν στην πρωινή ζώνη θα μοιάζει με μάχη μεγατόνων!

Βέβαια, στα σχέδια της διοίκησης του Alpha, όπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού, είναι να συνεχίσει η Ελεονώρα να παρουσιάζει και μία φορά την εβδομάδα την εκπομπή «Μεσάνυχτα» με τις εξομολογήσεις των καλεσμένων της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αποτελούν το γυναικείο μπουκέτο του Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όλες αυτές οι εκπομπές θα πρέπει να χειριστούν πάνω κάτω την ίδια θεματολογία και να φέρουν στο κανάλι, σε δύσκολες οικονομικά εποχές, ένα μεγάλο πακέτο διαφημίσεων, τώρα που η βασίλισσα των διαφημιστικών εσόδων, η Ελένη Μενεγάκη, αποχώρησε από το κανάλι. Ίδωμεν…

Δείτε επίσης: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξανασμίγει χαμένους συγγενείς στο Open

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ