Στήνουν λαθρόβια έντυπα με τα λεφτά του ραγιά!

Το πάρτι με την επαίσχυντη λίστα Πέτσα δεν φαίνεται να έχει τέλος. Δεν φτάνει η απόπειρα συγκάλυψης επι μήνες παρά το σφυροκόπημα από κάθε έντιμο πολίτη αυτής της χώρας και κάθε έντιμο δημοσιογράφο φυσικά, δεν φτάνει που παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι δεν γνώριζαν τα ποσά, ενώ από την πρώτη στιγμή το υπουργείο οικονομικών είχε δώσει προκαταβολές της τάξης των 35% στα ΜΜΕ που συμμετείχαν, τώρα έρχεται στο φως και ένα νέο στοιχείο.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsbreak.gr, λαθρόβιος εκδότης ο οποίος έλαβε σκανδαλωδώς έναν σκασμό λεφτά από το πρόγραμμα της λίστας Πέτσα, ετοιμάζεται να ανοίξει εφημερίδα με αποκλειστικό στόχο να συκοφαντεί ανεπιθύμητους για την κυβερνητική νομενκλατούρα!

Ο λαθρόβιος που χρωστά εκατομμύρια στο δημόσιο, ενώ ελέγχεται για πολύ σοβαρή υπόθεση χρηματοδότησης από εγκληματικές δραστηριότητες, με τις πλάτες του προγράμματος Πέτσα ετοιμάζεται να μολύνει κι άλλο τον χώρο του τύπου. Παρά το ότι έχει καταδικαστεί αρκετές φορές σε ποινικά και αστικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

 

Τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου λοιπόν πηγαίνουν σε ατραπούς υποκόσμου μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν ορισμένοι φαύλοι. Όλα εδώ πληρώνονται όμως.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ