Παπασταύρου και Θ. Βαρβιτσιώτης παρέα στις Σπέτσες. Για την Novartis μίλησαν;


Ένα ενδιαφέρον δίδυμο εντοπίστηκε στην Σπέτσες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον διαβόητο Σταύρο Παπασταύρου και τον γκουρού της επικοινωνίας, Θωμά Βαρβιτσιώτη. Τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων επικίνδυνων αποστολών που έχει αναλάβει.

 

Τι μπορεί να συνδέει άραγε τους δύο άντρες; Πολλά. Άλλωστε η εταιρεία του Θωμά Βαρβιτσιώτη έχει διεθνείς δραστηριότητες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δραστηριοποιείται και στην Ελβετία. Από την άλλη ο κύριος Σταύρος Παπασταύρου είναι ο γκουρού των οφσόρ, και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές υποθέσεις με αποκορύφωμα το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.

 

Μέσα στις συζητήσεις που είχαν, αναπόφευκτα ήταν και το σκάνδαλο Novartis που μονοπωλεί την επικαιρότητα. Αφού όλο το κατηγορητήριο κατά του Παπαγγελοπούλου στήθηκε πάνω στην μήνυση και την υποκλοπή που έκανε ο συνέταιρος του Παπασταύρου κύριος Μιωνή.

 

Παράλληλα η ελεγχόμενη πολυεθνική πρέπει να έχει βρει μία εξαιρετική εταιρεία διαχείρισης ρίσκου με υψηλές πολιτικές και μιντιακές πλάτες, Αφού κατάφερε το ακατόρθωτο. Να βαφτιστούν κατηγορούμενοι όχι αυτοί που έκλεψαν τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού, αλλά όσοι προσπάθησαν να τους αποκαλύψουν! Μιλάμε για υποδειγματική διαχείριση, την ώρα μάλιστα που η εταιρεία πληρώνει το ιλιγγιώδες πρόστιμο του 1 δισεκατομμυρίου $ στην Αμερική για το πλιάτσικο που έκανε στην Ελλάδα.

 

Δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα δε γνωρίζουμε το όνομα της εταιρείας που ανέλαβε αυτό το τιτάνιο έργο. Η συμφωνία όμως θα πρέπει να έχει γίνει στο εξωτερικό. Υπάρχουν άλλωστε ελληνικές εταιρείες που έχουν υποκαταστήματα στο εξωτερικό και αναλαμβάνουν μεγάλες πολυεθνικές. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το μάθουμε κι αυτό, όπως μάθαμε και για τη Siemens.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ