Πηλίου φαεινότερον: «Χρυσές» δουλειές με τη Βίλα Ειρήνη για τον… άτακτο πατέρα του Μπόρις Τζόνσον


Κάτι ήξερε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, όταν ταξίδεψε στις αρχές Ιουλίου από την Αγγλία στην Ελλάδα, αψηφώντας τις οδηγίες του ίδιου του του γιου για μη άσκοπες μετακινήσεις, εν μέσω της πανδημίας που πλήττει θανάσιμα τη χώρα του.

Όπως είχε δηλώσει ο 79χρονος Βρετανός, ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ήταν για να αρχίσει φέτος το καλοκαίρι τις «δουλειές» του, οι οποίες, όπως φαίνεται, αναμένεται να είναι… χρυσές!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», ο Στάνλεϊ Τζόνσον νοικιάζει σε τουρίστες έναντι 2.100 βρετανικών λιρών τη βδομάδα την πολυτελή Βίλα Ειρήνη, την οποία διατηρεί στην περιοχή Χόρτο του Πηλίου, όταν δεν μένει ο ίδιος σε αυτή. Μάλιστα, φέτος ο Τζόνσον αναμένεται να βγάλει 17.000 λίρες -περίπου 19.000 ευρώ-, καθώς η βίλα είναι κλεισμένη σχεδόν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου!

η περίφημη Βίλα Ειρήνη

Πηγές αναφέρουν πως, για όσους το αντέχει η τσέπη τους, η βίλα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Είναι χτισμένη πάνω στο βουνό και η θέα που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι προς το Αιγαίο κόβει την ανάσα. Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πισίνα, ενώ για την κατασκευή της ακολουθήθηκε η παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική.

Η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια και, για να φτάσει κάποιος εκεί, διασχίζει έναν πανέμορφο ελαιώνα. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον αποκαλεί τη βίλα «ένα μικρό μέρος στον ήλιο».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ