Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι στα καλύτερά της προσωπικά και επαγγελματικά, και το δηλώνει!


H Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια αλλά και για τις νέες της δουλειές σε κινηματογράφο και τηλεόραση, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της: «Αν και είναι μια χρονιά με γενικότερη δυσκολία, δεν μπορώ καθόλου να παραπονεθώ. Εκτός του ότι όλοι όσοι αγαπώ είναι υγιείς, είναι μια χρονιά που μου έφερε καταπληκτικές δουλειές, που περίμενα χρόνια για να τις κάνω. Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί, οπότε νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει φέτος στα επαγγελματικά μου. Από την άλλη, η καραντίνα με βοήθησε να «γειωθώ», να δω τι πραγματικά έχει αξία και να περάσω ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό μου. Όσα κι αν συμβαίνουν γύρω μας, το Α και το Ω είναι το σπίτι σου, και είναι σπουδαία κατάκτηση να είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτό» είπε η ηθοποιός.

«Νομίζω πως η επικοινωνία και η διατήρηση του προσωπικού χώρου μέσα μας είναι τα στοιχεία για μια επιτυχημένη σχέση. Ο Κωστής, πέρα από σύντροφος, είναι και ο καλύτερός μου φίλος, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και με βοηθάει να εξελίσσομαι, είμαστε συνοδοιπόροι και κάνουμε πολύ καλή παρέα» συνέχισε περιγράφοντας τη σχέση της με τον μουσικό.

Άσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, θα ήθελε πολύ να περάσει τις ελεύθερες μέρες της στην Ύδρα, στην Τήνο και στο Ιόνιο, μέρη που λατρεύει, με φίλους και ανθρώπους που αγαπάει, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άντρας που κρατάει τον λόγο του ο Νίκος Χαρδαλιάς, πήγε να δει τον «εαυτό του» στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου (video)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ