Στο σφυρί η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο (video)

Ο σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του reality μόδας «My Style Rocks», Λάκης Γαβαλάς, τα τελευταία χρόνια έχει δει την αυτοκρατορία του να καταρρέει. Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη οικονομική του κατάσταση, αλλά και για την σύλληψη του λόγω των χρεών του στο κράτος.

Λόγω της κακής διαχείρισης των οικονομικών του αναγκάστηκε να κλείσει την εταιρία του με την επωνυμία «LAK», να μείνει στο ενοίκιο και να νοικιάσει την υπερπολυτελή βίλα του η οποία βρίσκεται στη Φτελιά της Μυκόνου.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στις 14 Οκτωβρίου στις 10 π.μ., η βίλα του αγαπημένου σχεδιαστή, πρόκειται να βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, έναντι του ποσού 1.225.000 εκατ. ευρώ. 

Το γεγονός αυτό έγινε αμέσως γνωστό και στα μέσα ενημέρωσης. Ρεπορτάζ πραγματοποίησε η εκπομπή «Καλοκαίρι not» και Μαίρη Αργυριάδου μίλησε για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης:

«Στο “σφυρί” βγαίνει η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Φτελιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βγαίνει σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο Οκτώβριο και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ μεγάλη, αλλά πολύ λιγότερη από την αξία την πραγματική της βίλας. Η τιμή εκκίνησης είναι 1.225.000 ευρώ!»

Όσο αναφορά την αξία εκκίνησης, προσθέτει:

«Είναι πολύ μικρότερη από την αγοραστική της αξία, αλλά όταν τα πράγματα μπαίνουν σε πλειστηριασμό, πέφτουν οι τιμές. Μιλάμε για μια υπερπολυτελή κατοικία με μια πισίνα ολυμπιακών, σχεδόν, διαστάσεων, πολλά πατώματα στο συγκεκριμένο οίκημα, 600τμ.»

Ο ίδιος όμως είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και κοιτάει μόνο μπροστά. Φέτος θα τον απολαύσουμε να πρωταγωνιστεί στη μουσική θεατρική παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ