Κίνα – Συγκλονιστικές εικόνες: Γείτονας πιάνει στον αέρα νήπιο που έπεσε από τον πέμπτο

Μια σκηνή από τη διάσωση ενός νηπίου μετά την πτώση του από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας κατέγραψε κάμερα στην Κίνα.

Ένας κάτοικος της πόλης Χουάι-αν στην επαρχία Ζιανγκσού της ανατολικής Κίνας αντέδρασε ακαριαία όταν είδε το δίχρονο παιδί να κρέμεται επικίνδυνα από μια προεξοχή σχεδόν 30 μέτρα από το έδαφος.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το αγοράκι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και χρησιμοποίησε ένα σκαμπό για να βγει έξω από το παράθυρο.

Στο συνταρακτικό βίντεο αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούν με αγωνία το μικρό παιδί να καταλήγει σ’ ένα στενό περιθώριο – βάση για την εξωτερική μονάδα κλιματιστικών.

Το νήπιο γλιστρά κι αρχίζει να πέφτει με ταχύτητα προς τα κάτω για να καταλήξει σε μια στοίβα κουβέρτες, που είχαν απλώσει περίοικοι σε γυάλινο στέγαστρο, διαβλέποντας τον κίνδυνο και να αναπηδήσει στην αγκαλιά του γείτονα Λι Ντεχάι, που περίμενε με απλωμένα τα χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το παιδί διακομίστηκε σε νοσοκομείο και ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, χάρις στη σωτήρια επέμβαση του ήρωα γείτονα.

«Όταν είδα το παιδί να κρέμεται, άρπαξα μια κουβέρτα μου και τέσσερα άτομα στεκόμασταν από κάτω για να το πιάσουμε. Είδα όμως το γυάλινο στέγαστρο και φοβήθηκα μην τραυματιστεί αν πέσει πρώτα εκεί κι έτσι έβαλα την κουβέρτα και πήγα να φέρω και μια άλλη πιο χοντρή», δήλωσε ο Λι, που τη γλίτωσε μ’ έναν μώλωπα στην προσπάθειά του να σώσει το νήπιο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here