Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 18-19 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά τους όρους αλλά και τις συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν να είναι στη ζωή σας και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές όσον αφορά τις κοινωνικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε νέες τακτικές, ώστε να προωθήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρέψτε την προσοχή σας στις οικογενειακές καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, ώστε να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε χωρίς φόβο σε κάποια πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, γιατί προκαλούν εντάσεις και ευθύνονται για πολλές από τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες είναι στο πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση μιας προσδοκίας αισθηματικής φύσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνεται η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε παρεμβάσεις, όπου αυτές κρίνονται αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας και να γίνετε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων. Μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή να λύσετε μια παρεξήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Τα αποτελέσματά τους θα κριθούν στο μέλλον, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη κι αν χρειαστεί, μη διστάσετε να προβείτε σε δεσμεύσεις. Προσέξτε κάποια άτομα που θέλουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση να πρέπει να ανησυχείτε.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here