Στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι στιγμές της επίθεσης με το τσεκούρι στο ΔΟΥ Κοζάνης, που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Οι λιγοστοί υπάλληλοι που μπόρεσαν να περιγράψουν τα εφιαλτικά αυτά λεπτά, κάνουν λόγο για σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου!

Η κάμερα ασφαλείας της δημόσιας υπηρεσίας κατέγραψε καρέ-καρέ την επίθεση του 45χρονου άνδρα στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας 4 υπαλλήλους, οι δύο εκ των οποίων δίνουν μάχη για τη ζωή τους. 

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η είσοδος του δράστη με τη γενειάδα και το σάκο, ο οποίος για τα επόμενα δευτερόλεπτα πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν για να ξεφύγουν από τα χέρια του 45χρονου.

Ωστόσο, ο 45χρονος συνεχίζει να χτυπά αδυσώπητα. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον δράστη. Οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια και οι υπόλοιποι έντρομοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει. Στιγμές αργότερα, άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ