Φωτογραφίες από το μυστικό γάμο της Βεατρίκης, κόρης του πρίγκιπα Άντριου


Η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, παντρεύτηκε την Παρασκευή (17/07) τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι σε μια μυστική τελετή. Σήμερα, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το γάμο. 

Το ζευγάρι είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τα αρχικά του σχέδια για γάμο τον περασμένο Μάιο εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού.

Ο γάμος της 31 ετών εγγονής της Ελισάβετ με τον 37χρονο εκατομμυριούχο κτηματομεσίτη πραγματοποιήθηκε στο Γουίνσδορ και στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 20 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Στη διάρκεια της τελετής εφαρμόστηκαν πολύ αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η Βεατρίκη είναι ένατη στη σειρά διαδοχής και στο γαμπρό την παρέδωσε ο πατέρας της, πρίγκιπας Άντριου.

Η Βεατρίκη και ο Εντοάρντο είχαν αρραβωνιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν εκείνος της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου που πέρασαν μαζί στην Ιταλία.

Το νυφικό της Βεατρίκης ήταν ένα παλιό φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο μεταποιήθηκε ειδικά για το γάμο. Η τιάρα με διαμάντια που φόρεσε στο κεφάλι της, επίσης ανήκει στην Ελισάβετ, η οποία την έχει κληρονομήσει από τη βασίλισσα Βικτορία.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια μικρή, ιδιωτική τελετή, δεδομένων των συνθηκών και για την προστασία των υψηλών καλεσμένων του. Ο γάμος έγινε στο παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Ουίνσορ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ