Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ (video)

Όχι μόνο αποστάσεις αλλά και θερμομέτρηση των θαμώνων. Εντύπωση προκαλεί η προσοχή που δίνουν στην τήρηση των μέτρων οι ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης στην Καλαμάτα, καθώς όχι μόνο διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις αλλά φροντίζουν οι υπάλληλοι των κέντρων να θερμομετρούν τους θαμώνες κατά την είσοδό τους. 

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Nishi», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με κατάλληλα πιστόλια-θερμόμετρα.

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες κατά την είσοδό τους στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ιδιοκτητης της Target Security, Χρήστος Γατσης, οι υπεύθυνοι για τη θερμομέτρηση των θαμώνων έχουν έρθει αντιμέτωποι με περιστατικά αυξημένης θερμοκρασία τρεις φορές, μέχρι στιγμής. Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε κανένα απο τα περιστατικά.

Μάλιστα, ανάλογα μέτρα έχουν παρθεί και στο εσωτερικό των χώρων, καθώς οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορωνοϊού ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ