Κορονοϊός – Φλόριντα: Πάνω από 10.000 κρούσματα για πέμπτη συνεχόμενη μέρα


Η Φλόριντα ανακοίνωσε πάνω από 12.000 νέα κρούσματα COVID-19 σήμερα και για πέμπτη συναπτή ημέρα η πολιτεία καταγράφει πάνω από 10.000 νέες μολύνσεις.

Ο ιός έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 140.000 ανθρώπων συνολικά στις ΗΠΑ, από τότε που η πανδημία ξεκίνησε με τη Φλόριντα, την Καλιφόρνια, το Τέξας και άλλες πολιτείες στο νότιο και δυτικό τμήμα της χώρας να σπάνε ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ.

Η Φλόριντα κατέγραψε σήμερα 89 θανάτους. Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην πολιτεία έχει αυξηθεί κατά 500 ή 78%, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες, σύμφωνα με ανάλυση του Reuters.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με τη νόσο COVID-19 ανήλθε σε επίπεδα ρεκόρ, στους 9.229, αυξημένος κατά περίπου 2.000 ασθενείς την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τις αρχές. Τουλάχιστον 14 πολιτείες έχουν καταγράψει αριθμό ρεκόρ νοσηλειών λόγω κορονοϊού τον Ιούλιο, μεταξύ αυτών η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα, η Νεβάδα και η Αριζόνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ